Virtuální jiskra - 1. kapitola

Milí čtenáři :) Poslední kapitola Naděje pro bohy byla zveřejněna minulý týden a dnes začínáme úplně novou povídku, o které doufám, že se vám bude líbit alespoň stejně tak jako ta minulá. Protože úterní fanfikce patří páru MadaSasu, ani tentokrát to nebude jinak, ale musím přiznat, že si myslím, že tahle povídka vás bude docela i bavit, nemusíte se bát, není v ní žádné násilí, žádné brutální scény, naopak, je taková uvolněná a vlastně se v ní dají Madara a Sasuke dohromady jen díky obrovské a trochu legrační náhodě :D Snad jsem vás tedy dost navnadila a můžete se směle pustit do čtení :)
 
Žánr: AU
Autor: Daenerys & Smajli
Pairing: MadaSasu
Varování: yaoi (18+)
Obsah: Pánská jízda, které se Sasuke jednoho večera účastní, vyústí v trochu nemravnou sázku. V tu chvíli nemá ani ponětí, že to, co začalo jako nevinná legrácka na internetu, na kterou chtěl rychle zapomenout, bude mít zcela nečekané a smyslné pokračování s ještě absurdnějším odhalením, které převrátí jeho život naruby. Ale možná, že to byl osud, který jim takhle zamíchal s kartami.
 
1. kapitola
 
Mladík s vlasy barvy půlnoční černi, co mu splývaly v delších pramenech po stranách obličeje a vzadu na temeni se rozkošně neposedně ježily, se nenadšeně mračil. Třebaže se jeho tmavá obočí stahovala jako bouřkové mraky, ani tak to neubíralo jeho aristokraticky řezané tváři na pohlednosti. Popravdě řečeno to byl neobyčejně pěkný chlapec s hezky vykrojenými rty a čarokrásně velkýma obsidiánovýma očima, které připomínaly uhlová jezírka s modře hořícími plameny na hlubokém dně.
„Ale no tak, tohle je hrozná blbost,“ protestoval Sasuke Uchiha s kyselým výrazem, když parta jeho kamarádů nadšeně obklopila notebook se stránkami poněkud pochybného ražení. Daly by se možná pokládat za jistý druh seznamky, ale ve skutečnosti lidé shromažďující se na této webovce byli jaksi jinak sexuálně orientovaní. Nejenže se jednalo o homosexuální komunitu, ale většina z nich navíc měla nějaké úchylky, a protože v reálném životě bylo těžké najít někoho, kdo by je uspokojoval, přijatelným řešením pro ně byla anonymita přes internet.
„Nevykrucuj se, prohráls sázku,“ ujistil ho Kiba, hnědovlasý rozverný mladík s tmavýma očima a rudým trojúhelníkovým tetováním na tvářích, že z jejich malé dohody nevyklouzne. Pořádali dnes večer pánskou jízdu, která se samozřejmě neobešla bez několika lahví alkoholu a ujetých nápadů, z nichž jeden se týkal toho, kdo si dokáže do pusy nacpat nejvíc popcornu bez rozkousání, a vzhledem k tomu, že Sasukemu jedna zrádná kukuřice zaskočila v krku, byl právě on ten prohrávající. A kluci mu vymysleli opravdu uhozený trest.
„Jo, ale neboj, vybereme ti nějakýho hustýho týpka,“ zazubil se Naruto, veselý blonďáček, jehož oči připomínaly moře za ranního rozbřesku, a jinak to byl Sasukeho nejlepší přítel, „hele, co tenhle? Koukněte na profil, haha. Zkušený a zkažený muž hledá zlobivého zajíčka, kterého by mohl zaučit. Napiš mi a dohodneme se na ceně.
„Ne, tenhle je lepší, poslechněte si to – Máš zájem si přivydělat a nepatříš mezi stydlíny? Jsi fotogenický a nebojíš se experimentovat? Za tvoje fotky dobře zaplatím! P.S.: Mám rád štíhlé kluky!“ papouškoval Suigetsu dalšího člena stránky. Suigetsu měl jako jediný z nich barvené vlasy, a sice na zcela bílou s modrými spodními prameny, nosil krátké mikádo a měl fialové oči.
„Tyjo, tady je hotová sbírka úchylů. Tohle je taky dobrý. Znuděný ženáč shání erotické povyražení. Nemravné konverzace, výměna fotek, možná i něco víc… ;) Co sakra dělá ženáč na homowebu?“ zachechtal se Kiba.
 
„Asi když ti ho manželka doma nepřeblafne, musíš hledat povyražení někde jinde,“ vymýšlel Suigetsu nějaký scénář, „počítá se to s chlapem vůbec jako nevěra nebo je to povolený? Třeba by se to tý ženský ještě líbilo…“ Jeho slova byla okamžitě odměněna salvou smíchů všech, kromě nabručeného černovláska, kterému se ani trochu nezamlouvalo, že na jeden z těch úchylných inzerátů bude muset odpovědět.
„No nevím hele, občas jsou to hrozný citlivky… ale když je pořád bolí hlava, tak co má člověk dělat, že jo?“ zašklebil se Kiba v rádoby trpitelské úvaze nad údělem zadaných mužů. Téma vztahů – a takových podivností hlavně – bylo v jejich věku dost často na pořadu dne a málokdy si odpustili nějakou štiplavou poznámku. „Hej, našel jsem úplně dokonalej!“ vykřiknul hnědovlasý najednou, „dva sexy urostlí muži hledají mladého kolouška do trojky. P.S.: zájem o BDSM hrátky výhodou. Co říkáš, Sasuke? To je něco pro tebe!“
 
„Si děláš prdel, ne? Ještě sado maso… vážně, copak na těchhle webech může bejt někdo normální?“ zavrtěl černovlasý mladík hlavou a rezignovaně se naklonil blíž. Páni, že tam ale těch profilů bylo. Pár desítek určitě, nejspíš i přes stovku. I když to bylo dost pofidérní, pořád to byl víceméně oficiální web, žádné internetové podsvětí. „Najděte mi aspoň někoho trochu solidního… není někde třeba fotka?“ zajímal se, ačkoliv to stejně měla být jenom sranda. Jen si vymění pár zpráv pro pobavení a to bude stačit.
„To ti pošlou až soukromě, s fotkou je jich tu málo, od toho je to anonymní…“ usoudil Naruto a zvědavě listoval dál, „hele a co tenhle? Zkušený jezdec hledá bujného hřebečka do své stáje. Máš odvahu se mi ozvat a ukázat se mi? Cena nerozhoduje. – Hmm, zajímalo by mě, kolik by ti zaplatil. Sakra, ale má dobrý hodnocení, co?“ Na tomhle webu fungovalo také cosi jako lajkování, asi podle toho, jak kdo splnil svou část dohodnutého obchodu, ať už se jednalo o fotky, osobní schůzky, sex po internetu nebo jenom erotické konverzace.
 
„Jo, to zní docela dobře, ještě si můžeš něco vydělat… stane se z něj tvůj Sugar daddy a bude s tebou jezdit na exotický dovolený… to bys nás mohl brát s sebou!“ zakřenil se Suigetsu, jako by byla úplná samozřejmost, že Sasuke se svým „vyvoleným“ bude něco mít, i když o tom v sázce nepadlo ani slovo. Taky už měli dost upito a utahovat si z cizích úchylek bylo náramně zábavné.
„A třeba budeš mít i štěstí a nebude to šerednej, zpocenej a tlustej páprda, kterýmu by nikdo jinej nikdy nedal… i když záleží na tom, co nabídne, prachy prej značně zvyšujou sexappeal,“ přisadil si Kiba okamžitě. No i když… nad některými nabídkami tady museli i oni značně krčit obočí nebo se k nim pro jistotu vůbec nevyjadřovat. Pokud jde o sex, někteří očividně neměli vůbec žádné zábrany.
 
„Hele, řeklo se, že mu jenom napíšu,“ bránil se Sasuke jejich divokým představám. Kdyby nebylo alkoholu a hecování kamarádů, nikdy by na podobné stránky nevkročil, natož tam někoho oslovoval. Bože, do čeho se to jen nechal uvrtat, ještě na to někdo přijde. „Rozhodně se s nikým nebudu scházet nebo posílat nějaký svoje fotky!“ dodal odhodlaně, aby uchránil zbytek svojí cti.
„Jasně, jasně,“ zašklebil se Naruto a rozjařeně objal svého tmavovlasého kamaráda kolem ramen. Táhl z něj redbull smíchaný s jägermeisterem. „Tak co mu napíšeš? Haha, má tady uvedený e-mail... Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.... Hahahaha! Myslíte, že má fakt koňský péro? Teda, doufám, že on pošle nějakou fotku tobě, to chci vidět!“ Často takoví rádoby chlapáci dost přeháněli a ve skutečnosti měli nádobíčko průměrné.
 
„Jo?“ protáhnul Kiba přeslazeně, „škoda, žes neprohrál ty, co? By sis to dokázal užít na rozdíl tady od suchara.“ Kývnul k mladému Uchihovi, který se na ně mračil jako ježibaba. Strefovat se do homosexuálů byla vždycky sranda a vzhledem k pevnému přátelství, které spolu Sasuke a blonďáček měli, mu Naruto přímo nahrál.
„Debile!“ otituloval ho Uzumaki a maličko se zarděl, i když se to dalo připsat i množství vypitého alkoholu, „o mě tady vůbec najde… Měli bysme radši Sasukemu založit novej email, aby ho pak třeba nemohl vystalkovat. Hm… co třeba hornyhedgehog, to se k tobě hodí.“
 
Sasuke, který právě zapíjel svou nechuť k podobným experimentům colou s rumem, vyprskl, div se nezalknul, jak mu tekutina vlítla do nesprávné trubice. „Nadržený ježek?!“ zopakoval v překladu sípavě, zatímco ostatní kolem něj se lámali smíchy, „jak jsi na takovou kravinu proboha přišel?!“
„Však se podívej do zrcadla,“ chechtal se Suigetsu, zatímco Kiba už iniciativně zakládal novou e-mailovou adresu.
„Já nejsem nadržený!“ začervenal se mladý Uchiha. Vážně nebyl, teda… ne že by momentálně měl nějakou holku a dělal ty… jisté věcičky asi jako každý kluk v jeho věku, ale rozhodně nebyl o nic víc sexuálně frustrovaný než jeho kamarádi.
„Nééé?“ protáhnul bělovlasý mladík se zazubením, „počkej, až ti tady pan Koňský-péro napíše, ještě se na něm třeba rád povozíš!“
„Cože?! To odvoláš!“ bouřil se Sasuke nakvašeně.
 
„Ale no tak, Sasu, za to se přece nemusíš stydět…“ protáhnul blonďáček s přeslazeným úsměvem, za což si od Uchihy vysloužil ne zrovna přátelské dloubnutí do žeber. „Au, to jsem si teda nezasloužil,“ zalamentoval hraně a snažil se odrazit Sasukeho další útok.
„Přestaňte se cukrovat a radši vymyslete, co mu napíšeme,“ prohodil Kiba, který už Sasukemu založil nový email přesně podle Narutova návrhu. Jestli se na tohle nikdo nechytí, tak bude opravdu zklamaný.
„Hm co třeba něco ve stylu Vím, že hledáš hřebečky, ale stačil by ti ježek? Určitě ti můžu nabídnout víc, než bys čekal,“ zařehtal se Suigetsu, „ten bude dobře nadrženej!“
 
„Tak na tohle musí určitě zareagovat!“ připojil se pobaveně blonďáček, „jéé, myslíte, že bude zrovna online? Chtěl bych vědět, co na tohle napíše!“
„No, je pátek večer, tak asi záleží, co je to zač… buď je to hnusnej oplzlej, ale možná bohatej pupkáč, co nemá nic lepšího na práci než sedět v tuhle dobu doma u kompu, nebo je to nějakej úchylnej samec, co zrovna teď třeba klátí někoho jinýho,“ zachechtal se Kiba nad těmi představami.
„Když je tak zazobanej, třeba je ještě v práci,“ namítl Sasuke s nadějí. To by znamenalo, že celá tahle šaráda zůstane jen u žertování, bez odpovědi, a on z toho lehce vyklouzne.
„Ale může mít takový ty hodinky, co ti zapípají, když ti dojde e-mail… nebo na mobilu se mu to může ozvat,“ spekuloval Suigetsu, „to záleží, jak moc to kontroluje.“
„Fajn, ale když neodpoví, tak toho necháte,“ ujišťoval se Sasuke.
 
„Co naděláme,“ odvětil blonďáček a natěšeně se koukal Kibovi pod ruce, který zrovna začal vyrábět nemravný email pro jejich vybraného úchyláka, „budeme doufat, že se to nestane. To bych byl vážně zklamanej.“
„Jo no…“ přitakal hnědovlásek se soustředěným výrazem, „takový práce si s tím dáváme a on by nás ignoroval… donebevolající drzost! Tak co říkáte?“ Obrátil se na svoje spolupachatele se zhotovenou zprávou, do které přidal ještě pár smajlíků a provokativních slov, aby toho perverzáka pořádně nažhavil.
„Jo, to je perfektní!“ halekal Suigetsu a posilnil se dalším douškem alkoholu, „pošli to, chci vidět jeho reakci!“
 
„No… myslel jsem, že jsem mu měl napsat já, ale vidím, že se dobře bavíte i bez mého přičinění,“ odfrkl si Sasuke, aby je upozornil na tu absurditu, ale ne že by si doopravdy stěžoval, takhle to alespoň nebude na něj.
„Prosím tě, ty bys mu určitě napsal něco, co by ho tak akorát odradilo,“ zašklebil se Naruto, „tak mě napadá, nenapíšeme víc lidem pro případ, že by tenhle třeba nebyl u internetu?“
„Dáme mu chvíli šanci,“ usoudil Kiba, „škoda, že na té stránce není třeba nějaký online chat, to bysme hned věděli, kdo tam je, a kdo není…“
„No, myslím, že bude zklamanej, až zjistí, že je to jenom prdel,“ poznamenal Sasuke, i když mu neznámého muže popravdě řečeno ani nebylo líto. Takový úchyl si to zaslouží.
 
„Třeba tě i tak bude uhánět, některý lidi neznají význam slova ne,“ zamudroval Suigetsu, za což si od Uchihy vysloužil další nepříjemný pohled, „no co, vem si příklad z holek u nás ve třídě… Máš pocit, že by ti přestaly nadbíhat, i když se už nejedna z nich dočkala odmítnutí? Třeba to s tímhle dědkem bude stejně.“ Ne že by Sasukemu přímo přál, aby si uhnal osobního stalkera, ale pořád se přece bavili jenom v teoretické rovině.
„Jo, to je pravda,“ přitakal okamžitě Naruto, protože s popularitou mladého Uchihy mezi spolužačkami byli všichni velmi dobře informováni. Rozlil do skleniček další dávku opojné substance, aby si to čekání nějak ukrátili a okamžitě začali diskutovat o Sasukeho budoucím osudu.
„Hej, hej, podívejte! Už napsal,“ zahalekal Kiba asi po půl hodině a už se hrnul k počítači, aby přečetl příchozí zprávu. Upřímně doufal v něco opravdu pikantního. „Ježci mi nevadí, naopak ;) Jen jestli budeš mít odvahu si začít s někým mých… rozměrů. Co bys mi mohl nabídnout? Jenom fotky nebo i něco odvážnějšího? Já jsem pro každou špatnost 3:),“ odcitoval předstíraně vážným hlasem email, „ty kráso, to je hukot! Jede po nás!“
 
„Ježiši,“ vyhrkl Sasuke, který tak nějak pořád nemohl uvěřit, že jeho jménem právě flirtují s nějakým cizím homosexuálním úchylem. Teda, ne přímo jeho jménem, ale vlastně pod jeho smyšlenou osobou. Bylo to hrozně ujetý, něco takového ještě nikdy nedělali a trochu se bál, aby z toho nekoukal nějaký průšvih. Ale… nebyl to jeho skutečný e-mail a rozhodně nebude uvádět žádné údaje, aby se z toho dala poznat jeho identita. „Napiš mu, aby si dával pozor, že ježci bejvají většinou dost zablešený,“ odfrknul si a raději se napil.
„Ty jsi blbec, musí to bejt něco rajcovního,“ prohlásil Suigetsu a hypnotizoval obrazovku, jako by očekával, že odtamtud vzejde nějaká inspirace, „napiš mu, že ježci si dokážou poradit kolikrát i s pořádnou žížalou…“
„Jo, to je dobrý!“ zachechtal se Kiba zvrhle, „a co tohle: Nejdřív bych rád věděl, s kým mám co do činění. Jak to máš rád? Tvrdě nebo něžně? Nahoře nebo dole? Máš nějakou specialitku, co se ti líbí, hmm…? ;) P.S.: Ježci mají rádi pořádné žížaly! – no co, schválně z něj vytáhneme, co je za typ, zajímá mě, co je to za úchyla.“
„To si vážně myslíš, že ti na tohle odpoví po prvním e-mailu?“ podivil se Sasuke.
„Proč ne? Nezapomeň, že tohle je něco jako pornoweb, každý tam přece jde s tím, že si užije trochu toho sextingu,“ pokrčil Naruto rozjařeně rameny.
 
„Přesně tak,“ přitakal mu Kiba s pobaveným úšklebkem, „po tomhle se po tobě vrhne jako sup po shnilý mršině.“ Vyťukal lascivní zprávu s dotěrnými otázkami, a než stačil Sasuke něco vůbec namítnout, okamžitě ji odeslal. Tohle bude ještě hodně zajímavý večer, ještěže to byl Uchiha, kdo sázku prohrál.
Netrvalo to ani pět minut a na obrazovce na ně zasvítila další nepřečtená zpráva. „Hele koukejte, další mail! Dělej, otevři to,“ naléhal na Kibu Suigetsu a jal se úchylným hlasem přečíst nový text: „Koukám, že na to jdeš zhurta. Žádná omáčka okolo a rovnou na věc – to se mi líbí 3:) Takže abych odpověděl na tvoje otázky – vždycky nahoře, mám to rád tvrdě, ale to neznamená, že něžně to neumím, když mi za to ten protějšek stojí… a co se týče specialit… o tom by ses musel přesvědčit na vlastní kůži ;) Myslíš, že by ježek zvládnul kromě žížaly i pořádného hada? 3:)
„Ten je pro tebe jako dělanej!“ vypísknul Naruto nadšeně, až vylil vylepšenou colu na koberec, ovšem to nikoho okolo zrovna nezajímalo, když tu měli mnohem lepší zábavu.
 
Sasuke se chtě nechtě trochu začervenal. Bože, tohle bylo tak perverzní. Nikdy si nedal s jiným klukem ani pusu, teda pokud nepočítal rodinné příslušníky, a teď rádoby flirtuje o sexu s nějakým starším obšourníkem… „Hele, nestačilo by to už?“ navrhnul, „tak jsme se pobavili a teď můžeme třeba… co já vím, zahrát si karty? Nebo si dát ještě jednu vodní dýmku.“ Inuzuka byl touhle kuřáckou pomůckou vybavený a nutno uznat, že každá jejich párty se tím trochu vylepšovala.
„Ne, teprve jsme začali. Hele, než večer skončí, chci vidět to jeho náčiní, kterým se pořád tak chlubí,“ ujistil ho Kiba, kterému nadšeně jiskřilo v očích, „takže poslouchejte… Myslím, že si zvládnu poradit i s anakondou, pokud je trochu ochočená 3:) Nechtěl by ses mi trochu popsat? Jak vypadáš, co máš na sobě? Jsi teď doma a sám?
„Jestli jo, třeba by se nám mohl vyfotit. Hahaha, víte, co by bylo vtipný? Kdybysme zjistili, že je to třeba… třeba někdo od nás ze školy! Bože, třeba Maito Gai na tělák. Fůůůj, musíš se ho pak zeptat, co dělá za práci,“ potřásl Naruto hlavou.
„Radši byste měli vymyslet něco o sobě, až se začne vyptávat,“ zkřivil Sasuke horní ret.
„Coby? To je jednoduchý, jmenuješ se Sasuke a hledáš někoho, kdo by tě uměl pořádně uspokojit, miluješ výprasky a strašně rád kouříš velký péra,“ rozesmál se Suigetsu.
„No tak na to zapomeň!“ rozčertil se okamžitě mladý Uchiha, „moje jméno mu říkat nebudete!“
 
„Ale jdi, víš kolik je lidí se stejným jménem? Podle něj by tě vážně nepoznal,“ ujišťoval ho světlovlasý, ale když ho Sasuke propíchnul svýma nesmlouvavýma očima, raději couvnul, „no tak ne, no… tak tam zatím napiš jen ty otázky a počkáme si, až se na nás začne vyptávat sám.“
„Dobře, jdu na to“ odkýval mu to Kiba a vyráběl novou zprávu pro toho slizouna, „hotovo.“
„Myslíte, že nám ukáže svojí fotku? Spíš působí jako někdo, kdo má rád věci pod kontrolou… a třeba je to někdo známej, kdo si nemůže dovolit, aby o něm vyšlo najevo, co provádí na internetu…“ rozvíjel Naruto svoje teorie, ale než mu někdo stihnul odpovědět, úchyl to udělal za ně: „Ty jsi mi nějaký zvědavý :) Než ti na tvoje otázky odpovím, taky bych jednu měl. Co si od našeho rozhovoru slibuješ? Hledáš přivýdělek, netradiční vzrušení nebo snad jenom zábavu? 3:) Nejsem ani proti jednomu, ale určitě chápeš, že dobrý obchod dělá dobré přátele ;)
 
„Hmm, začíná se zajímat, možná nebude tak blbej,“ zakřenil se Kiba, „dobře, tohle je placenej web, hele, co kdyby z něj třeba něco káplo? Haha, poslali bysme mu nějakou staženou fotku z netu nějakýho neznámýho frajera a třeba by za ni zaplatil…“
„Hej, to není špatnej nápad!“ chytil se toho okamžitě Naruto, „napiš mu, že hledáš přivýdělek… teda že Sasuke hledá přivýdělek, hehe. Že třeba chtěl něco snadnýho, co by mohl dělat při škole.“
„Teda, vy jste vážně taky úchylové,“ zavrtěl mladý Uchiha hlavou, „tohle bych rozhodně jako brigádu nikdy nedělal, jasný?“
„Nikdy neříkej nikdy,“ poučil ho Suigetsu se smíchem a diktoval Kibovi: „Hledám způsob, jak si trochu vydělat a zároveň si to i užít. Co nabízíš a jaké máš požadavky? Zatím bych šel jenom do fotek, ale kdo ví, co bude časem… 3:)
„Hele, co je to za zvuky dole?“ zpozorněl Sasuke a zaposlouchal se do hluku z chodby, „zdá se mi to nebo někdo přišel?“
 
Všichni jako na povel ztichli a nastražili uši ke zvukům přicházejícím zdola. „Sakra, vypadá to, že se naši vrátili,“ prohodil Kiba a rychle naťukal poslední zprávu, aby mohl skrýt všechny kompromitující důkazy. Jeho rodiče sice nebyli kdovíjak upjatí, ale asi by se jim nelíbilo, že jejich jediný syn projíždí pochybnou gay seznamku pro úchyly.
„Už? Já myslel, že budou pryč až do rána,“ zahučel Suigetsu, kterému se pochopitelně nelíbilo, že jejich malá pařba skončila.
„Já za to nemůžu, tak to říkali,“ prohodil Kiba rozmrzele. „Tak sranda asi skončila, ale vy klidně můžete pokračovat doma,“ mrknul na mladého Uchihu poťouchle. On asi jako jediný vypadal, že se mu upřímně ulevilo.
 
„Hahaha, to zrovna,“ odfrknul si Sasuke. Ještěže tak, bůhví, jak daleko by to zašlo, kdyby se kluci moc rozvášnili. Raději pomohl Kibovi a ostatním posbírat vypité lahve alkoholu a nastrkat je do batohů všech, kdo tady nebydleli – přespání nebylo plánované, takže je cestou domů vyhodí někam do popelnice. Ostatně to bude nejspíš brzy vzhledem k tomu, že když se Kibovi rodiče vrátili, asi už to nebude nijak divoké a za chvíli to rozpustí. Ne že by se dobře nebavil… no, až na ten závěr, ale popravdě byl taky celkem unavený a těšil se na teplou postel a vidinu toho, že nemusí zítra vstávat do školy. Víkend se má koneckonců pěkně vychutnat a to měl rozhodně v plánu.
 
Kluci pokračovali ještě dobrou půlhodinu, ovšem s Kibovými rodiči za dveřmi už nemohli nic moc vyvádět, takže to brzy zabalili. Na nebohého úchyla, který bezpochyby celý natěšený čekal na další zprávu, už si ani nevzpomněli, což hlavně mladému černovláskovi vůbec nevadilo, a kolem druhé hodiny ranní se rozešli domů. Sasukeho rodiče už naštěstí spali, když se vrátil, takže ho nečekalo žádné trapné nebo vyhrocené setkání a kázání o tom, že na alkohol a podobné skopičiny má ještě čas. Kdyby se třeba Fugaku dozvěděl, cože to u Kiby prováděli, nejspíš by ho trefilo.
***
Ráno se Sasuke vyspinkal pěkně do růžova, což u něj znamenalo tak zhruba do půl desáté, a rozhodl se trochu zamaskovat včerejší večer, což znamenalo propašovat do špinavého prádla oblečení nasáklé kouřem z vodní dýmky a zbavit se důkladným vyčištěním zubů té pachuti zvětralého alkoholu v ústech. No, žaludek měl popravdě trochu na vodě, takže místo obvyklé vydatné snídaně si uvařil jenom hrnek čaje, ale rodičům samozřejmě tvrdil, že párty proběhla ve vší počestnosti. Nebyl si jistý, jestli mu věřili, ale dokud celé ráno neprozvracel a dokázal jít rovně, asi to pokládali za přijatelné.
Teprve když se konečně obléknul a vzpamatoval, vzpomněl si na tu trapnou e-mailovou konverzaci, kterou s klukama včera rozjeli. Asi by to měl nechat prostě plavat a jednoduše se na ten e-mail už nikdy nepřihlásit, ale… Připadalo mu to vůči tomu muži trošku nefér, třebaže to byl hrozný úchylák. Asi by měl vědět, že se nemá snažit, nebo spíš si hledat oběť jinde.
Po dlouhém váhání tedy usedl ke svému notebooku a zapátral v paměti. Kiba nastavoval na ten uhozený login jednoduché heslo, které si pamatoval, a jak se dalo očekávat, blikala na něj nepřečtená zpráva.
 
Tak to záleží na tom, jaké fotky chceš posílat, ale na ceně se vždycky můžeme dohodnout ;) Nebo jestli nechceš přímo peníze, můžu ti posílat i nějaké dárky, které by sis přál. Samozřejmě anonymně ;) Všechno je to vždycky o domluvě, i kdybys třeba nakonec chtěl zkusit něco odvážnějšího 3:) Takže už máš nějakou představu?“ Onen dotyčný očividně nebyl nijak rozhozený tím, že už se mu nikdo neozval, s tím se při podobných „obchodech“ tak nějak počítalo.
 
Sasuke nasucho polknul. Páni, tohle byl trapas. Částečně i proto, že ten chlápek nebyl zas až tak slizký a oplzlý, jak by byl očekával. Vlastně ty obscénnosti psal vždycky jenom v reakci na jeho… tedy respektive jejich otázky. No, bohužel ho čeká zklamání. Zhluboka se nadechl a naťukal do počítače odpověď:
Ahoj, promiň, že už jsem se včera neozval. Vlastně… promiň za tuhle konverzaci. Není to tak, jak to vypadalo, já nejsem žádný nadržený ježek a vlastně ani nejsem gay. Do tohohle mě natlačili včera kamarádi, z hecu, znáš to. Mrzí mě, že jsme si z toho dělali srandu, snad se moc nezlobíš. Já tyhle věci nedělám, jsem normální kluk na střední. Takže… no, asi se měj. A ještě jednou sorry!“ Tak, to bylo celkem taktní a ohleduplné.
 
Pokud si Sasuke, myslel, že touhle zprávou se všechno smaže, tak celou situaci docela podcenil, protože to netrvalo zase tak dlouho a Pan Neznámý mu přihodil svoji odpověď.
Vážně? To je škoda… Ale chápu to ;) Zase když už tě tady mám… vážně by ses nedal k ničemu přesvědčit? To, že nejsi gay, nevadí, jde přece jenom o fotky, tam na orientaci nesejde… klidně si řekni cenu, nemám problém ti to splnit. I z omylu nebo hecu se dá vytřískat něco oboustranně výhodného 3:).“
 
Sasuke, který už mezitím sjížděl nějaké další stránky na internetu, se téhle odpovědi podivil. To jako vážně? Měl za to, že už ten chlap nikdy nenapíše, a zatím se zdálo, že ho to ani moc neodradilo. Chtěl mu napsat, že fakt nemá nejmenší zájem, a jeho prsty si neurčitě pohrávaly na klávesnici. Na té stránce nikde včera nepsali, kolik se vůbec za takové fotky platí. Docela ho to zajímalo, zeptá se čistě jen ze zvědavosti a pak toho muže odpálkuje.
Hmm a jaká je tvoje obvyklá taxa? Abych věděl, jak moc výhodné to může být. Za co všechno těm svým hřebečkům platíš?
 
Tak to samozřejmě záleží na tom, jak odvážní jsou 3:) Za fotky platím tak do pěti tisíc, podle domluvy. Za poněkud… osobnější služby pak samozřejmě víc, klidně i dvojnásobek, ale hádám, že to v tvém případě nehrozí, když takříkajíc kopeš za jiný tým. Ale pokud bys měl zájem… já se rozhodně bránit nebudu ;)“ I ze samotných zpráv bylo celkem jasné, že onen týpek nebude jenom v balíku, ale i dost sebevědomý. S odmítáním se očividně moc nesetkával.
 
Mladý Uchiha jenom užasle zavrtěl hlavou. Pět tisíc za fotku?! To vážně někomu stálo za to? Ten chlap asi nevěděl, co s prachama, jinak si to nedokázal vysvětlit. Vždyť na jakémkoliv pornowebu měl tolik hanbatého materiálu úplně zdarma, fotky nahých kluků si mohl stahovat tak snadno, až to bylo skoro děsivé.
To jako fakt? 5k za fotku třeba ve spodním prádle? To je trochu divný, nějak se mi tomu nechce věřit. Co když kecáš? Určitě bys nebyl první úchyl na netu, co takhle zneužívá mladý kluky…“ No, to bylo trochu drzé, ale co. Vždyť ho ani neznal.
 
Proč by ne? Platím si za potěšení, které patří jenom mně, na rozdíl třeba od pornostránek nebo Live cams,“ stálo v dalším emailu, skoro jako by ten chlápek četl Sasukemu myšlenky. „Můžu si to dovolit a ten druhý na tom taky vydělá, objektivně vzato ještě víc než já. A co se týče tvého podezření zneužívání, jsou určitě i snadnější způsoby, jak něco podobnýho dělat. Na stránce, kam až na výjimky chodí stejně orientovaní lidé, je to dost kontraproduktivní :D Samozřejmě je to o vzájemné důvěře… já taky nemůžu vědět, jestli nejsi potetovaný čtyřicátník bydlící u mámy ve sklepě nebo znuděná puberťačka ;)
 
Sasukemu zacukaly koutky. Musel uznat, že z těch projevů bylo patrné, že má co do činění s inteligentním mužem, určitě to nebyl žádný hlupák. Věděl, že by neměl, že je to špatné, nebo spíš nemorální, ale přece taky nebyl blbec, co by se nechal někam nalákat nebo někomu posílal svoje nahé fotky. Ne, to rozhodně neudělá, ale trochu pobavit se přece může, když o nic nejde.
Hmm, to je asi pravda. V mojí představě taky můžeš bejt starej zpocenej chlupatej chlápek s pivním pupkem, co si honí nad fotkama mladých kluků. Je to tak? :D“ Ha, schválně, co na takové drobné popíchnutí napíše. Ve skutečnosti ho začínalo pomalu zajímat, s kým má tu čest.
 
Neznámý muž se ovšem provokacemi nenechal nijak rozhodit. Naopak to spíš vypadalo, že se dobře baví, třebaže z jeho slov vyzařovala typická mužská ješitnost.
Hej, tak to se mě dotklo! Možná už mi není dvacet, ale jsem si dost jistej, že mi spousta dvacetiletých závidí… Jako by si snad pohlednej chlap nemohl honit nad hezkýma mladýma klukama 3:) :D Co ty? Říkáš, že chodíš na střední, takže co… Akné? Rovnátka? Nebo takový to puberťácký chmýříčko pod nosem? :D
 
Sasuke zalapal po dechu. No teda! Už chápal, jak jsou takové nepodložené závěry nepříjemné a provokující. I když mu to mělo být správně úplně jedno, nemohl si pomoct. Přece musí bránit svoji čest, nebo ne?
Abys věděl, tak ani jedno. Beďary se mi kupodivu nějak vyhejbají a zuby mám rovný odmalička. Navíc dost sportuju, takže mi věř, že kdybych ti poslal fotku, určitě by ses nad ní udělal dost rychle. Ale to už se samozřejmě nedozvíme ;)“ Teprve když mladý Uchiha odeslal zprávu, kousl se do rtu. Bože, nebylo tohle už trochu flirtování? Měl by s tím přestat!
 
Vážně ne? Když se mi neukážeš, nebudu to moci patřičně docenit nebo posoudit, jestli mluvíš pravdu :-P Neříkám, že se mi máš rovnou vystavovat nahej, ale co takhle normální oblečenou momentku… nenechal by ses zlákat? 3:) Mohl bych ti na oplátku něco splnit ;)“ Onen chlápek byl očividně docela nezmar, skoro jako by ho Sasuke svými odpověďmi ještě víc vyprovokoval a vzbudil v něm loveckou zvědavost.
 
Mladíkovy prsty si zamyšleně pohrávaly s klávesnicí. Ne, ne, to byla absolutní blbost. Přece nebude žádnému cizinci ukazovat svoje fotky, ani omylem. Co by to z něj udělalo? Sice svoje fotky vystavoval klidně na sociálních sítích… teda ne že by tam každý týden přidával kvanta, ale sem tam ho někdo označil nebo si něco hodil na zeď, ale… Ne, tohle bylo prostě něco jiného.
Ne, fakt ne. Určitě máš dost jinýho materiálu. Ale jen pro zajímavost – co by to třeba mělo být, to, co bys mi splnil?
 
Materiál samozřejmě mám, ale když mě někdo zaujme, mám důvod se o něj snažit 3:) To záleží na tom, co bys chtěl – peníze nebo něco jiného? Můžu ti koupit nějaký zážitkový poukaz nebo něco podobného… Nebo pokud máš odvahu, třeba tě pozvat na večeři3:) :D“ Skoro jako by z toho jediného emailu odkapávala dominance a vyzývavost, za kterou by se nemusel stydět kdejaký gigolo.
 
Sasuke pobaveně zavrtěl hlavou. A kdekdo se dřel na brigádách, aby si vydělal blbých pár stovek, zatímco pár úchylů na internetu rozdávalo prachy po tisících. Ale samozřejmě… bylo to o cti. Znamenalo to dovolit někomu, aby se ukájel nad jeho fotkami, což bylo nejen velice intimní, ale taky zvrhlé.
Ty se vážně nezdáš. Co vlastně děláš, že si tohle můžeš dovolit? Jsi snad ředitel Microsoftu? ;)“ Byl zvědavý, co má ten chlap za práci. Očividně i ve vyšších kruzích bujely úchylky.
 
Obávám se, že Bill Gates je ještě moc naživu, abych mohl zaujmout jeho místo :D Ale tak jsou i jiné obory než zrovna počítačová technologie, kde se dá velmi slušně vydělat. Když pilně studuješ a obětuješ práci všechno… můžeš si pak dovolit platit mladým zajíčkům na internetu nehorázný prachy za hanbatý fotky 3:) A když navíc nemáš žádnýho šéfa, můžeš se svým zálibám oddávat i v práci a nikdo ti nemůže nic říct 3:)
 
Sasuke se sám pro sebe uchechtl. Takže ředitel nebo majitel nějaké firmy, tak to už se nedivil, ti byli většinou těžce za vodou. Taky měli jednoho takového v rodině, jeho starší strejda Madara stál v čele farmaceutické společnosti a vydělával tolik, že by si mohl každý měsíc kupovat nové auto, kdyby ovšem neměl jistou finanční gramotnost.
Hmm, tak to se máš. Nám ostatním se o tom může jenom zdát :)“ Měl za to, že tímhle jejich debata bude končit a on smaže ten falešný e-mail, ale překvapilo ho, že onen muž se zjevně nenechal tak lehce odradil. Měl výdrž, to musel uznat.
Nemáte oprávnění vkládat komentáře

Komentáře vytvořeny pomocí CComment