Ivanitko

Ivanitko by se dala charakterizovat jako bílá čarodějka, která se zajímá o duchovno, léčivou moc kamenů a v neposlední řadě i na umělecké ztvárnění svých nápadů, ať už štětcem nebo psaným slovem. Ráda prosazuje svůj názor a jen nerada se podřizuje pravidlům a tradicím. Díky tomu si u ní yaoi našlo své místečko. Prvně si přičichla k anime a manze a pak objevila zajímavá až zakázaná zákoutí internetu. Okolo roku 2012 prošmejdila všechny yaoi blogy, které byly dostupné, a zhltla rozličné povídky na rozličné páry a univerza. Nakonec zakotvila u Naruto povídek, které ji nejvíce přirostly k srdci. Pod vlivem Smajli založila v roce 2013 společně s Heliet blog Dračí sestry. Blog byl živen počínajícím spisovatelským uměním, obrázky z internetu, cosplayiem a kresbami samotných autorek. Ivanitko se postupem času pustila do spoluautorských povídek. Vystřídala několik spisovatelek a až psaní se Smajli vydrželo do dnešních dnů. Sama tvoří jen minimálně spíše kratší texty či drabble. Na blogu Dračí sestry působila 7 let.

Kromě psaní se nyní věnuje furry scéně (Facebook - Dračí sestry a Deviantart), vedení překladatelského týmu na konoze.cz a seberozvojové nebo fantasy četbě.

Jako správná yaoistika i ona má postavu, kterou si nejvíc oblíbila. Na rozdíl od Smajli ji učaroval stříbrovlasý ninja Kakashi svým tajemným vzhledem a uvolněným chováním. Nejraději ho obsazuje do hlavních rolí v nejrůznějších vzhledech mýtických postav. Kromě něj si vydobyl pozici na slunci Kakuzu – věčně zamračený samotář, který působí v povídce Válka rodů. Ráda střídá postavy a nemá potřebu se nějak specificky fixovat na jednu a tudíž na blogu vznikly povídky s netradičními postavami, které jim dovolily využít jejich nové charakteristiky a oživit jejich povídkové portfolio.

Kontakt: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
(Pro zobrazení emailové adresy si prosím rozklikněte celý článek. Kontaktovat nás může buď přes email nebo přes zprávy ve vašem profilu.)

Nemáte oprávnění vkládat komentáře

Komentáře vytvořeny pomocí CComment